Verrassende herfst feitjes

Ventileren, ventileren, ventileren

Je kent het wel, slecht weer, druilerig: je doet het raam dicht. Hierdoor zit je lekker knus en warm binnen met de verwarming aan. Maar wat veel mensen vergeten is dat dit het ideale klimaat voor schimmels in je huis vormt. Dit vormt dan weer een slecht binnenhuisklimaat en je kunt je daardoor minder fit gaan voelen. Zet daarom deze herfst vooral regelmatig je raam open, zo kan je huis ventileren en hou je vervelende schimmels in toom.

Kleur je leven

In de herfst kleurt de natuur bont en laat dat nu weer een positief effect hebben op je gemoedstoestand. Tenminste, als je naar buiten gaat om ze te bekijken. Grijp elke zonnige herfstdag aan om even naar buiten te gaan. Zo krijg je toch vitamine D binnen en de kleuren hebben ook nog een soort troostend effect. Laat je verwonderen door de natuurlijke schoonheid!

Love is in the air

In de zomer bloeit misschien veel liefde op, tijdens de broeierige lange zomeravonden. Maar heb je wel eens gedacht aan hoe gezellig de herfst is? Het wordt kouder, de haard kan aan, lekker kopje thee/chocolademelk erbij en kruip maar lekker tegen elkaar aan! Oftewel: de herfst is het perfecte moment voor nieuwe liefde of om jouw liefdesleven weer extra leven in te blazen.

Seizoensgroenten

In de zomer sta je natuurlijk niet echt te springen om een bord boerenkool met worst. In de herfst daarentegen smaakt het extra lekker. Leuke bijkomstigheid is dat boerenkool boordevol ijzer zit en dit je een energie boost kan geven.

Probiotica

Veel mensen worden ziek in de herfst door een lagere weestand. Zoals we al eerder beschreven komt een deel van je weerstand voort uit je darmgezondheid. Neem daarom in de herfst probiotica om deze goed in balans te houden. VSL#3 is hier perfect voor, het is het meest geconcentreerde probiotica ter wereld!